ivana spanovic

LONDON. Hennes sista hopp såg ut att räcka till en VM-medalj – men Ivana Spanovic hamnade precis utanför pallen. Detta eftersom hennes lösa nummerlapp snuddade vid sanden. – Antagligen kommer de ändra reglerna efter det här, säger bronsmedaljören Tianna Bartoletta. Damernas längdhoppsfinal. Ivana Španović (Serbiska alfabetet: Ивана Шпановић), född 10 maj är en serbisk friidrottare som tävlar i längdhopp. blev hon den första serbiska friidrottaren att vinna medalj i ett VM. Španović har det serbiska rekordet i längdhopp, både inomhus och utomhus, samt nationsrekordet inomhus i 60 meter och. Ivana Spanovic snuvades på VM-medalj på grund av nummerlappen. ivana spanovic

Ivana spanovic - ditt

Här besöker Frölunda Drottning Silvias sjukhus - Ivana Spanovic kände sig berövad på en medalj i längdhoppet. Brittney Reese flög 7,02 meter i tredje hoppet och säkrade därmed guldet i damernas längdhoppsfinal. Här är superhoppet, som alla trodde betydde VM-medalj. Španović har det serbiska rekordet i längdhopp, både inomhus och utomhus, samt nationsrekordet inomhus i 60 meter och femkamp. Om cookies och personuppgifter. Damernas längdhoppsfinal blev en väldigt jämn - och väldigt dramatisk historia. Jag genomförde loppet akademin ett bra sätt, säger jamaicanskan till SVT Sport. Ivana Spanovic kände sig berövad på en medalj mälarvillan längdhoppet. Rio de Janeiro Vi skulle föredra att ha lappen bara löjligt framsidan.

Ivana spanovic - Det

Om cookies och personuppgifter. Fortsätt med Facebook Skapa konto med e-post Logga in. Arrangören hänvisar i ett pressmeddelande till regel , där det står: Hon la upp en svartvit bild från tävlingen och till den skriver hon:. Det serbiska laget lämnade in dock en protest, men den slogs ner. Serbiska protesten mot mätningen — Mitt sjätte hopp, det var ett hopp över sju meter. Spela video Spela upp video.