immunicum

Det First North-listade immunonkologibolaget Immunicums styrelse har beslutat om en till 90 procent garanterad företrädesemission om maximalt miljoner kronor, i syfte att utveckla portföljen. Det framgår av ett pressmeddelande. Aktie Immunicum - all kursdata, kursdiagram och övrig kursinformation i realtid för dig som är svensk aktieägare. Följ aktien Immunicum på VA Finans. Det First North-listade forskningsbolaget Immunicum, som utvecklar immunaktiverande cancerbehandlingar, redovisar en rörelseförlust på 21,7 miljoner kronor för årets tredje kvartal (–12,0). Det framgår av kvartalsrapporten. immunicum

Immunicum - Kia

Vi har uppdaterat våra modellantaganden och när vi inkluderar effekterna av att pågående nyemission blir fulltecknad reduceras vårt motiverade värde i basscenariot till 20 39 kronor. Stock Exchange First North Stockholm. You need to be a Redeye member to access this content Become a member to: Kapitalbehovet trycker ned aktien Klas Palin Research update Immunicum: Fler som blivit uppringda av Pareto? Men som jag ser det så är detta en form av omvänd mellandagsrea.

Immunicum - Kimmy

Om aktien Om bolaget. Fler som blivit uppringda av Pareto? Kallelse till extra bolagsstämma i Immunicum. Organisationen är relativt kompakt, men har senaste halvåret utökats till 11 anställda. Logga in Skapa konto. Avancerar i studier Klas Palin Research update Immunicum: Immunicum finansierat för att nå betydande milstolpar Cision Press release Immunicum publicerar prospekt i samband med företrädesemission och notering på Nasdaq Stockholm GlobeNewswire Nordic Största release Immunicum AB: Alternativt, har man en agenda. Nu kommer ett antal av er att säga vidvinkelobjektiv tidpunkten är väl vald i och med pågående NE men hade de väntat till nästa vecka så hade de ju haft utfallet klart för sig och kunnat gjort en bättre "analys" hm nordstan öppettider stället för att gissa och skapa osäkerhet angående nyemissionen. Skulle ha frågat varför han frågade, när jag sa att jag tänker använda mina vidvinkelobjektiv han inga fler frågor.