italiens premiärminister

Socialdemokraten Paolo Gentiloni blir Italiens nästa premiärminister. President Sergio Mattarella har utsett honom till regeringsbildare. Italien har fått en ny premiärminister: landets utrikesminister Paolo Gentiloni. Detta efter att Matteo Renzi lovat att avgå efter folkomröstningen. Renzi tillträdde som Italiens premiärminister den 22 februari ; han var då 39 år gammal och den yngste italienska premiärministern någonsin. Som premiärminister ansåg Renzi att en ändring av grundlagen var nödvändig för att kunna genomföra reformer för att strukturera om Italiens skuldtyngda ekonomi, och den 4.

Italiens premiärminister - Lolita

Målklubben om bråket mellan United och City: Över 50 kongressledamöter kräver utredning av presidenten. Socialdemokraten Paolo Gentiloni blir Italiens nästa premiärminister. Mattarella är under press efter folkomröstningen om Italiens författning. På en uppmärksammad video på sociala medier visar Markkanen nu också upp ett kunnande normalt förknippat med hans bror Eero. Renzi avgick förra veckan efter att han förlorat i folkomröstningen om en grundlagsreform. Det skriver nyhetsbyråerna Tass och Ria Novosti på sina webbplatser.

Italiens premiärminister Video

Berlusconi comments on the earthquake in Abruzzo italiens premiärminister I Svenskfinland är han inte kult utan kuf. Beklagligt att USA lämnar Paris-avtalet - Populistisk rörelse kräver nyval Nu ska det förtroendeomröstas om en ny, Gentiloni-ledd regering. Min regeringstid är över och jag kommer att avgå i marta linkiewicz, säger Matteo Renzi. Det är livsfarligt engadget sitta stilla Motionsaktiviteter borde höra samsung galaxy s 7 allas livsstil. Malou von Sivers om sexismen i branschen.