afaforsakring

Är du försäkrad? Alla som jobbar hos en arbetsgivare som har kollektivavtal har minst en afa-försäkring. Arbetsgivare som inte har kollektivavtal kan också teckna försäkringar för sina anställda. Arbetsskada, tillbud och AFA-försäkring. Anmälan arbetsskada. Studerande och Personal vid Odontologiska fakulteten, Malmö högskola. Anmälan sker på Arbetsmiljöverkets hemsida. Här väljer ni vilken typ av arbetsskada det gäller och följer anvisningarna för att fylla i den. Efter att du tryckt "skicka" för att sända iväg en. AFA Försäkring har hand om försäkringar som du har via ditt jobb och som kan ge dig extra pengar vid exempel sjukskrivning, arbetsskada eller föräldraledighet.

Afaforsakring - ett

Dessa yrkesgrupper tillhör inte de mest skadedrabbade, men är ofta en väg in på arbetsmarknaden bland många unga. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Privatperson Följ och komplettera ditt ärende på Mina sidor Arbetsgivare Bekräfta och administrera ärenden Forskning Ansök och rapportera. Hämtad från " https: Språk Lägg till länkar. Under betalade AFA Försäkring ut cirka 10 miljarder kronor till försäkringstagare.

Afaforsakring Video

Intressant vetande – filmen om allt vi vet och det vi borde veta

Afaforsakring - panoreringar

Läs mer om hur vi sponsrar yrkeslandslaget. Läs mer om rehabiliteringsstöd. Psykisk ohälsa i kommun- och landstingssektorn. Hagahuset, Solna , Münchenbryggeriet och S: Över fyra miljoner människor i Sverige omfattas av minst en AFA-försäkring. Läs mer i rapporten. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.