radeon r9

Med uppskruvade klockfrekvenser och en attraktiv prisbild vill Sapphire locka prestandatörstande entusiaster med Radeon R9 Nitro, som nu tar plats i test. Jämför priser på Sapphire Radeon R9 X Nitro Backplate HDMI DP 2xDVI 4GB Grafikkort (PCI Express). Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Köp amd radeon r9 av oss. Vi har snabba leveranser och ett stort sortiment IT -produkter för företag. Klicka här för att läsa mer!

Radeon r9 - postnummer 169

För er som klagar på överklockningen tänk på att det faktiskt är en väldigt liten andel av köparna som klockar sina kort. Det vore intressant att se X jämföras med ett 8GB X överklockat till samma frekvenser. Tidigare i veckan utannonserade AMD officiellt sin helt nya Radeon R9 Fury-familj grafikkort som blir de nya flaggskeppen och avlöser Hawaii i toppskiktet. Mycket är sig likt om vi jämför med R9 serien, men på menyn står bland annat högre klockfrekvenser och dubbla mängden grafikminne. Under förra veckan uppdagades det att vissa Radeon R9 X som hamnat i butik körs långsammare än de testexemplar som skickades ut till pressen. radeon r9

Radeon r9 - lra

Radeon R9 X sägs komma att lägga sig på dollar plus moms i USA och det låter som ett väldigt bra pris som kan sätta mycket tryck på Nvidia då AMDs nya flaggskepp enligt tidigare information ska vara snabbare än Trakigt bara hur energikravande kortet ar. Vi kan klart se att det målet inte uppfylldes och det sägs nu att det mycket väl kan dröja till efter jul. Det kommer i två varianter där båda har samma kylare, dubbla BIOS och överklockning från fabrik. Lol, får alla Nvidia muppar som har spytt galla över x rebranding ät upp både hatten och kalsongerna. Tidigare i veckan utannonserade AMD officiellt sin helt nya Radeon R9 Fury-familj grafikkort som blir de nya flaggskeppen och avlöser Hawaii i toppskiktet.

Radeon r9 Video

AMD Radeon R9 Nano - The ultimate compact video card?